ΓΙΑΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ;

Έχω μεγάλο σεβασμό για τα πόδια και τις πατούσες μας.  Μας κρατούν σε επαφή με τη γη περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο όργανο σου σώματος.
Μας γειώνουν… και στις πατούσες μας ακουμπά όλο το βάρος του σώματος. Είναι η επαφή μας, η σύνδεση του σώματός μας με τη γη.  Μας κρατούν όρθιους, μας βοηθούν να μετατρέψουμε το συναίσθημα, το πάθος και τη ζωή μέσα μας σε κίνηση, βόλτα, τρέξιμο, χορό…

Ακόμη και όταν τα πόδια δεν υπάρχουν ή δεν λειτουργούν, ότι από το σώμα μας ακουμπά τη γη και την αισθάνεται γίνεται «η πατούσα μας»,  το στήριγμά μας και ο δικός μας ομφάλιος λώρος με το χώμα που μας γέννησε και μας θρέφει σε υλικό επίπεδο.

Γι αυτό αγαπώ την ρεφλεξολογία , διότι ασχολείται σοβαρά  με τον πιο δυναμικό εκφραστή της ζωής,  τα πόδια μας και «τις πατούσες μας»,  γιατί όταν αισθάνονται ή κινούνται, όλα τα κύτταρά μας χορεύουν τη ζωή.

Επιπλέον, όταν ακουμπώ τα πόδια των ανθρώπων, βιώνω και τη δική μου γείωση και αυτό μου υπενθυμίζει από πού ήρθα καθώς και το υλικό απ΄ το οποίο είμαστε φτιαγμένοι και εκδηλωμένοι σ αυτή τη ζωή.

Αφήστε Σχόλιο

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά | κανένα στοιχείο σας δεν θα δημοσιευτεί