ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

nomikouΟνομάζομαι Στέλλα Νομικού και γεννήθηκα στην Αθήνα.

Σπούδασα Οικονονομικές Επιστήμες (BSc) στο πανεπιστήμιο της  Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ και απέκτησα δύο επιπλέον μεταπτυχιακά στο Μanagement (MBA) και στα Οικονομικά (MSc). Γύρισα στην Ελλάδα το 1993 και για πολλά χρόνια δίδαξα Οικονομικά και Management σε ιδιωτικά πανεπιστήμια. Tο ίδιο χρονικό διάστημα, εργάστηκα σαν στέλεχος σε μεγάλες επιχειρήσεις στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

Αγάπησα, σπούδασα και εφάρμοσα την επιστήμη μου με πάθος αναζητώντας μέσα από την αρμονία των αριθμών και τα εφαρμοσμένα Οικονομικά να συμβάλλω  όσο μπορούσα στην ευημερία και την ισορροπία του κόσμου γύρω μου.

Με το ίδιο πάθος, επιδιώκοντας την αρμονία και την ισορροπία του σώματος και της ψυχής μου, μελέτησα, για περισσότερο από 25 χρόνια, την Ολιστική Θεραπευτική και τα Βότανα  μέσα από τα κείμενα του Ιπποκράτη, του Γαληνού και του Διοσκουρίδη καθώς και βοτανοθεραπευτών της Αμερικάνικης Εκλεκτικής Σχολής Βοτάνων και της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Μαγεμένη και συνεπαρμένη από την δυναμική της ολιστικής θεραπευτικής, την δεκαετία του 2000 ολοκλήρωσα ένα κύκλο σπουδών πάνω στην  Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και την Ενεργειακή Ψυχολογία και απέκτησα:

α) Δίπλωμα Βοτανοθεραπείας (Κινέζικων και Δυτικών Βοτάνων) β) Δίπλωμα Ρεφλεξολογίας και γ) Πτυχίο Θεραπευτικών Τεχνών   από την Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής  και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.

Επιπλέον, είμαι πιστοποιημένη Συντονίστρια Ανώτατου Επιπέδου στο EFT (Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης) μέσω ΑΑΜΕΤ (Association for the Advancement of Meridian Energy Techniques).

Έχω τον 3ο βαθμό στο Ρέικι και πιστοποιημένη εκπαίδευση  σε SRT, Theta Healing,  PranicHealing, και Ταϋλανδέζικο μασάζ ποδιών.

Έχω ολοκληρώσει πολυετή κύκλο πιστοποιημένης εκπαίδευσης πάνω σε θέματα Ομοιοπαθητικής και Ενεργειακής Ψυχολογίας.

Είμαι ενεργό μέλος στα παρακάτω Σωματεία:

1) Μέλος Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων (Σ.Ε.Ρ)

2) Μέλος ΑΑΜΕΤ( Association for the Advancement of Meridian Energy Techniques)

3) Μέλος Σωματείου Βοτανοθεραπευτών ΗΠΑ (American Herbalist Guild–Association of American Herbalists)

 

 


Αφήστε Σχόλιο

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά | κανένα στοιχείο σας δεν θα δημοσιευτεί